НовиниЧеркасиУ Черкасах продали відомий завод за 22 мільйони

У Черкасах продали відомий завод за 22 мільйони

-

- Advertisment -

Відбувся аукціон із продажу майнового комплексу «Черкаської продовольчої компанії». Стартова ціна заводу була 361 млн грн. А продали колишній мясокомбінат за 22 млн грн. Результати торгів оприлюднені на сайті СЕТАМ.

Як писав сайт vikka.ua, відоме у Черкасах виробництво, якому у 2028 році мало б виповниться 100 років, виставили на продаж. Укрексімбанк виставив на продаж кредитні зобов’язання черкаського м’ясокомбінату «ЧПК» за 361 млн грн. Проте аукціон відбувався по системі редукціону, коли учасник не збільшував, а зменшував ціну. Найнижча планка – 21 млн грн.

В аукціоні брали участь дві компанії. Одну з них не допустили, оскільки вона не сплатила гарантійний внесок у 2,1 млн грн. Перемогу здобула інша компанія, яка назвала суму 22 млн грн. СЕТАМ не оприлюднює переможця аукціону.

Мясокомбінат було створено у 1928 році. Спершу тут працювала лише бойня. Після звільнення Черкас у 1944 році завод відновив виробництво. В радянські часи розбудувався. У часи СРСР він був відомим і входив до пятірки найбільших виробників Союзу. У 1996 році приватизований.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Прокурори Черкаської обласної прокуратури в суді довели свою правоту і примусили чоловіка, який придбав з аукціону історичний будинок у Черкасах, укласти охоронний договір. Відтепер пам’ятка архітектури має бути захищена. Її не можна буде знести. Будь-яка реконструкція має погоджуватися із відповідними інстанціями. Йдеться про колишню базу футбольного клубу «Дніпро», що на Казбеті по провулку Тодося Осмачки. Ця історична будівля, яка раніше була Церковнопарафіяльною школою, належала ЧПК. Згодом «Черкаська продовольча компанія» збанкрутіла.
  • У Черкасах по вулиці Благовісній зліва від входу на Центральний ринок планується будівництво торгово-офісного центру. Висота майбутньої забудови – до 8 метрів.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
3 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Boss
Boss
11 місяців тому

Аукціон з одним єдиним учасником!🤦 Куди після цього ще могла піти ціна? Цирк.

Вадим
Вадим
11 місяців тому

Яка цікава історія. Фашисти не розбомбили, комуняки відбудували, а патріоти у вишиванках прихватизували і знищили отака сучасна історія україни

ШАРА
ШАРА
11 місяців тому

ДОЖИЛИ ….ЗАТО независимые ТОЛЬКО ОТ КОГО ?…..

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

3
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x