НовиниЧеркасиВідоме виробництво у Черкасах продають за 361 млн

Відоме виробництво у Черкасах продають за 361 млн

-

- Advertisment -

Відоме у Черкасах виробництво, якому у 2028 році мало б виповниться 100 років, виставили на продаж. Укрексімбанк виставив на продаж кредитні зобов’язання черкаського м’ясокомбінату «ЧПК» за 361 млн грн. Про це повідомляє портал інвестицій InVenture.

Аукціон відбувається за голландською системою. Тобто учасник не підвищує, а понижує вартість. В аукціоні обумовлена і найнижча ціна 21 млн грн.

У забезпеченні за кредитним договором, укладеним між АТ «Укрексімбанк» та ТОВ «Черкаська Продовольча Компанія», перебувають:

  • Будівлі та споруди майнового комплексу загальною площею понад 58 тис. кв. м. у м. Черкаси по вулиці Смілянській.
  • Приміщення магазину загальною площею понад 180 кв. м., частина яких використовується під супермаркет, розташовані на вулиці Гоголя, одній з центральних вулиць міста Черкаси.
  • Виробниче обладнання, устаткування та інші основні засоби (побутова техніка, офісні меблі, комп’ютерна та офісна техніка тощо) місцезнаходження згідно договору застави: вул. Смілянська, 122/1 м. Черкаси;
  • Транспортні засоби – 47 одиниць;
  • Тепловоз.

Аукціон має відбутися 27 березня.

Це не єдиний кредитор, який має претензії до «ЧПК». Також кредитні зобовязання підприємство має і перед «Альфабанком». Загалом «ЧПК» укладало кредитні угоди в період 2009-2001 років. Потім не змогло виплачувати по ним зобовязання. Зрештою підприємство визнали банкрутом.

Мясокомбінат було створено у 1928 році. Спершу тут працювала лише бойня. Після звільнення Черкас у 1944 році завод відновив виробництво. В радянські часи розбудувався. У часи СРСР він був відомим і входив до пятірки найбільших виробників Союзу. У 1996 році приватизований.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x