НовиниЧеркасиУ Черкасах працівники КП «Благоустрій» прибирають схили Дніпра

У Черкасах працівники КП «Благоустрій» прибирають схили Дніпра

-

- Advertisment -

Аби підтримувати належний санітарний стан дніпрових схилів, працівники КП «Благоустрій» прибирають на цій території аварійні рослини, сміття, розчищають самосіви. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

За словами в.о. директора КП «Благоустрій Андрія Сопілкова, робота з прибирання аварійних дерев на схилах Дніпра не припиняється впродовж всього року. Нині, зокрема, працівники підприємства проводять санітарну обрізку дерев, прибирають повалені й аварійні рослини, зламане гілля, опале гілля, будівельне та побутове сміття.

«Працівники КП «Благоустрій» обслуговують більше 70 гектарів необлаштованих територій міста. Причому працюємо і в дощ, і в сніг, і в мороз, – розповідає Андрій Сопілков. – У ці дні погода максимально сприяє роботі, тому намагаємося використовувати робочий час максимальною ефективно. Після проведення валки і спилювання старих та ушкоджених дерев будемо утилізувати деревні відходи.

На жаль, люди викидають на дніпрових схилах і в інших місцях багато будівельного та побутового сміття. Тому ми просимо людей дотримуватися культури поведінки, поважати працю комунальників і виносити сміття лише у спеціально відведені для цього місця. Адже благоустрій міста – справа кожного жителя нашої громади».

прибирають Читайте також:

Вихованці «Багатопрофільного молодіжного центру» перемогли на Всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків «Щаслива дитина – квітуча Україна».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x