додому Новини Кримінал У Черкасах по різному «відзначили» учасників збройної розбірки

У Черкасах по різному «відзначили» учасників збройної розбірки

0

У Черкасах двоє поліцейських отримали грамоти та премії за припинення кримінальної розбірки, яка сталася на початку вересня по вулиці Хрещатик. Тоді четверо чоловіків, діставши зброю, намагалися вирішити конфліктне питання. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив начальник патрульної поліції в Черкаській області Олександр Кокоба.

Двоє патрульних не розгубились, проявили сміливість та рішучість, в результаті чого затримали 4-х озброєних правопорушників. Як наслідок – усі четверо були затримані, а можливих трагічних наслідків продовження конфлікту того разу вдалося уникнути.

Нагадаємо, що 9 вересня у Черкасах по вулиці Хрещатик четверо чоловіків намагалися зясувати стосунки за допомогою зброї. Як потім з’ясувалося, двоє з них мали відношення до угрупування «смотрящего» Арама, інші двоє – до угрупування кримінального авторитета Михайла Козлова.

Власне, сам Козлов був застрелений кілером 22 вересня в одному з кафе у центрі Черкас.

Усі четверо учасники збройної розбірки були відправлені в СІЗО на 60 діб. Термін дії запобіжного заходу сплив ще 9 листопада.

Проте як вдалося з’ясувати, лише один учасник подій на Хрещатики нині перебуває під вартою. Термін ув’язнення йому продовжили до 9 січня. До речі, і до цієї дати продовжили строк розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вбивство Козлова: початок чи кінець «розбіркам» у Черкасах

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version