Online TV
НовиниГрошіУ Черкасах на межі зупинки виробництво тушонки та печива

У Черкасах на межі зупинки виробництво тушонки та печива

У Черкасах на межі зупинки виробництва одного із волонтерських центрів. Наприкінці тижня може зупинитися виготовлення тушонки та енергетичного печива для ЗСУ. Про це повідомила Даря Бунякіна на своїй сторінці в мережі Фейсбук

«Коштів на закупівлю м‘яса з ваших донатів – лише до кінця тижня. Банок по 0,5 л – теж менше ніж на 3 дні виробництва. По енергетичному печиву: масла і яєць – на півтора тижня випікання», – зазначила Бунякіна

При цьому, за її словами, кількість відправок не зменшується. Навпаки збільшується кількість захисників, яким передають готові продукти. А це тисяча, а то й 2500 військових одразу.

Нагадаємо, що в школі виготовляють «курку по-бандерівські», яка користується популярністю на фронті. Щодня вчителі цієї школи виробляють 164 банки тушонки і по кілька замісів печива. Це без врахування решти продукції.

Наразі найнеобхідніше:

Банки 0,5 л

Смалець

М’ясо

Масло/маргарин

Яйця

Морква

Цибуля

Капуста

Картка для донатів:

Ступак Юрій Сергійович

4149499805041132

Призначення: для потреб ЗСУ

Читайте також на сайті vikka.ua

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

На Черкащині понад 50 дітей знайшли нові родини у 2025 році

На Черкащині відзначили День усиновлення: зустрілись з родинами усиновлювачів. Понад 50 дітей отримали нові родини у 2025 році, в...

Зусиллями «Батьківщини» зупинено наступ на свободу місцевого самоврядування

Завдяки зусиллям фракції «Батьківщина» зупинені наміри провладної більшості посилити в країні авторитаризм і позбавити місцеве самоврядування свободи в ухваленні...

Цікаве:

“Пакунок школяра”: як оформити і де витратити в Черкасах (ВІДЕО)

За програмою “Пакунок школяра” батьки першокласників уже почали отримувати...

ТОП-5 заправок для борщу, які зроблять його приголомшливо смачним

Борщ - одна з найулюбленіших страв української кухні, яку...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x