НовиниЧеркаси«У Черкасах може з’явитись другий Бортник»: Радуцький розсекретив схему...

«У Черкасах може з’явитись другий Бортник»: Радуцький розсекретив схему ПАТ «Азот» (Відео)

-

- Advertisment -

Директор ПАТ «Азот» Віталій Скляров за мовчазною згодою міського голови Анатолія Бондаренка планує отримати з кожного містянина по 250 гривень щомісяця – у цьому переконаний депутат обласної ради Олександр Радуцький.

Обранець вимагає від Склярова забрати позовну заяву на КП «Черкасиводоканал». Звернутись із такою вимогою до мера закликає і черкащан, адже, за його словами, у місті може з’явитись другий Бортник.

Усі кроки «чергової афери» пояснив Радуцький у своєму відеозверненні:

«Протягом останнього року іде тиск від влади, директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко звільнився.

Ми є абонентами водоканалу і сплачуємо йому кошти, він їх акумулює і розраховується з «Черкасиобленерго», «Азотом» за стоки. За це він сплачує згідно з тарифом близько 70 млн грн. Кошти отримує «Азот», тому що ці очисні знаходяться у нього на балансі.

У цьому році Скляров подає в суд на водоканал і хоче додати в угоду додаткові пункти, які передбачають штрафи для нашого підприємства. Ідеться про суму в 300 млн грн. на рік. Це десь 25 млн на місяць. Овчаренко таку угоду не підписує, а Скляров подає в суд.

На сесії облради виступає народний депутат Сергій Нагорняк і каже, що він опікується проблемами «Черкасиобленерго» і «Азоту». Каже, що є домовленість між Скляровим і Самчуком, директором обленерго, що «Азот» буде щомісяця сплачувати 20 мільйонів гривень і за 80 місяців вони закриють борг 1,6 мільярдів, які заборгувало обленерго.

«Азот» має сплачувати «Черкасиобленерго» 20 млн грн. Де йому взяти ці гроші? Він починає штурмувати водоканал, додавати в угоди пункти штрафів, які у результаті майже у таку суму і виростають – 20-25 млн в місяць.

Це означає, що весь час, багато років, не сплачуючи обленерго кошти, «Азот» заборгував їм 1,6 млрд. А зараз він хоче, щоб ці гроші ми з вами віддавали, а він буде викачувати їх через тариф.

Відповідно, щоб нам у ці 300 мільйонів, які висуджує у водоканалу Скляров, розбити на кількість абонентів, кожного місяця потрібно сплачувати додаткових 250 грн.

При цьому є замовчування Бондаренка, який нічого не може сказати Склярову, оскільки в більшості у нього знаходяться депутати, як напряму мають відношення до Склярова. Якщо ви не хочете, щоб ми втратили Овчаренка і взагалі водоканал, маємо захистити себе. Звертайтесь в соцмережах, пишіть листи до Бондаренка, щоб він негайно запропонував Склярову забрати позовну заяву з суду, яку він подав на водоканал».

Як повідомляв сайт vikka.ua, на сайті міськради проводитимуть аукціони.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
КИЦЯ
КИЦЯ
2 років тому

А ты на его МЕСТО !?

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x