додому Новини Черкащина У Черкасах колишнім онкохворим відмовляють у реабілітаційній допомозі

У Черкасах колишнім онкохворим відмовляють у реабілітаційній допомозі

0

Міський голова не погодив звернення черкаського депутата Олександра Згіблова щодо надання жінкам безкоштовної реабілітаційної допомоги після лікування онкозахворювання. Йдеться про допомогу 13-тьом жителькам Черкас, які раніше із відповідних проханням звертались до обранця.

"Є РОЦ "Астра", який фінансується з міського бюджету. Понад 11 млн. грн цього року, 10 млн. грн минулого року. За міські кошти там проводяться ремонти, встановлюються вікна, покращуються умови. Мер Бондаренко і депутати його фракції "Батьківщини" не забувають піаритися при встановленні кожного другого склопакету, – пояснює у Facebook Згіблов. – До мене, як до депутата міської ради, звернулася група жінок, які проходили реабілітацію в РОЦ "Астра" після лікування онкозахворювання".

На початку року цим жінкам відмовили в реабілітаційних заходах в басейні "Астри". До того ж, за словами обранця, у них були індивідуальні програми від лікарів, довідки з МСЕку, якими передбачалися водні процедури "постійно".

"Пані Волощенко (директор РОЦ "Астра"), а потім пан мер Бондаренко, відповіли, що на такі послуги жінки можуть претендувати, "як правило двічі в рік", а не постійно (2-3 рази на тиждень). Тобто, жінок після онкології і головний лікар, і мер послали… куди подалі", – каже Олександа Згіблов.

Той уже написав кілька депутатських звернень. Але в жодній відповіді не почув, хто встановлює норму "двічі на рік".

Обранець ставить питання для користувачів соцмережі.

"1. Для кого пані Волощенко звільняє час занять в басейні реабілітаційного центру?
2. Чому пані Волощенко стає вищим за Бога і відмовляє людям після такої страшної хвороби?
3. Чому Волощенко і мер Бондаренко не люблять жителів Черкас?
4. Скільки ще треба виділити "Астрі" грошей, щоб заклад надавав послуги тим, хто цього потребує, а не бонзам на "Мерсах" і "БМВ"?"

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський мер похизувався "ідеальним" ремонтом одного з медзакладів.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version