НовиниОсвітаУ Черкасах із професійним святом привітали колективи бібліотек

У Черкасах із професійним святом привітали колективи бібліотек

-

- Advertisment -

У Центральній міській бібліотеці для дітей відсвяткували 70-річчя закладу та Всеукраїнський день бібліотек, що відзначається щорічно 30 вересня. Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Від імені міського голови Анатолія Бондаренка привітала ювілярів та бібліотекарів міських бібліотечних установ заступниця міського голови Анастасія Чубіна та начальник управління культури Валентина Шепецька.

– Наші бібліотеки – це справжні скарбниці, що зберігають пам’ять і мудрість народу, а віддані своїй справі бібліотекарі – незамінні для розвитку й творчості, для народження нових ідей та їхньої реалізації у нашого підростаючого покоління. Бібліотеки не лише творять «пам’ять» людства, нації, держави, спільнот, людей ‒ бібліотеки творять майбутнє людей і держави в цілому. Від імені міського голови та від себе особисто щиро вітаю вас зі святом та бажаю, щоб ваша робота була і далі затребуваною, а бібліотеки – тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче, – наголосила Анастасія Чубіна.

бібліотека черкаси
chmr.gov.ua

Із нагоди 70-річного ювілею колективу Центральної міської бібліотеки для дітей вручили Грамоту виконавчого комітету міської ради, а також подарунковий сертифікат у розмірі 50 тис грн. Присутнім керівникам бібліотек міста з нагоди професійного свята вручили квіти, подяки міського голови і грамоти департаменту освіти та гуманітарної політики.

бібліотека черкаси

chmr.gov.ua

До слова, у минулому році було виконано капітальний ремонт будівлі Центральної бібліотеки ім. Лесі Українки у сумі більш ніж 3 млн грн. Для бібліотечного фонду у минулому році придбано літератури майже на 200 тис грн, а в цьому році закупили нових книг на 50 тис грн.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах привітали працівників освіти. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x