НовиниЧеркасиУ Черкасах із професійним святом вітали працівників освіти

У Черкасах із професійним святом вітали працівників освіти

-

- Advertisment -

Сьогодні у Будинку культури ім. І.Кулика освітян міста вітали з професійним святом – Днем працівників освіти, який щорічно відзначають у першу неділю жовтня. Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Зустрічали та вітали вчителів квітами від міського голови Анатолія Бондаренка. Урочисті заходи розпочалися зі святкових виступів вихованців Будинку культури ім. І.Кулика. Висловили вдячність вчителям та вручили подяки і грамоти міського голови заступниці міського голови – Марина Гаркава і Анастасія Чубіна.

– Від імені міського голови та від себе особисто щиро дякую вам, шановні освітяни, за високе служіння обраній справі, творчий пошук і самовідданість. Бажаю вам міцного здоров’я, справедливої фінансової оцінки праці на державному рівні та особистого щастя, – зауважила Марина Гаркава.

«Вчитель – це не просто професія. Це – почесне звання, яке дістається найпрофесійнішим і найдостойнішим людям! Ми пишаємось тим, що кожен із вас – справжній фахівець, що фанатично ставиться до своєї роботи і робить освіту Черкас величезною перевагою, найкращою візитівкою і найкращою промоцією наших рідних Черкас», – відзначила Анастасія Чубіна.

день учителя черкаси
chmr.gov.ua

Вітання педагогам міста також висловив в.о. директора департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов. З нагоди свята він також вручив грамоти і подяки Міністерства освіти і науки України, а також грамоти департаменту.

день учителя черкаси
chmr.gov.ua
день учителя черкаси
chmr.gov.ua

Від імені профспілок працівників освіти привітали освітян заступник голови обласної профспілки – Ніна Плясунова та голова міської – Ганна Федорченко. Крім того, вони вручили вчителям почесні грамоти Центрального комітету, а також обкому працівників освіти і науки України, а Ніні Плясуновій було вручено нагрудний знак Федерації профспілок України «Заслужений працівник профспілок України».

Урочистості завершилися святковим концертом.

Як повідомляла vikka.ua, черкасців та гостей міста запрошують на Книжковий фестиваль. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x