НовиниЧеркасиУ Черкасах готуються приймати нову хвилю переселенців

У Черкасах готуються приймати нову хвилю переселенців

-

- Advertisment -

У Черкасах отримали гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які приїдуть у межах обов’язкової евакуації з регіонів. Її передала Черкаська обласна військова адміністрація для облаштування місць прийому вимушених переселенців. Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

Місто отримало антисептики, засоби гігієни, зубні пасти й щітки, взуття, одяг, пледи, продукти харчування, посуд, кухонні набори тощо.

У Черкасах визначили чотири загальноосвітні навчальні заклади, в яких готові розмістити близько двох тисяч внутрішньо переміщених осіб.

«Для цих людей ми намагаємося створити належні умови проживання, – говорить заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна. – Звичайно, хочеться, аби в країні якнайшвидше закінчилася війна, і людям не довелося переживати екстрену евакуацію, однак ми готові підставити плече нашим співвітчизникам будь-якої пори доби. Причому, як наголошує Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, ми будемо приймати стільки людей, скільки потрібно. Тримаємо гуманітарний тил, і дякуємо Збройним Силам України».

Приймала благодійний вантаж Комісія з питань прийому та розподілу гуманітарної допомоги в міській територіальній громаді. За останні 4 місяці Черкаси отримали гуманітарної допомоги більш як на 6,8 мільйона гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x