НовиниЧеркасиУ Черкасах біля Дніпра змагалися понад 70 юних спортсменів

У Черкасах біля Дніпра змагалися понад 70 юних спортсменів

-

- Advertisment -

У Черкасах понад 70 юних спортсменів змагалися з акватлону та загальної фізичної підготовки з нагоди Олімпійського дня. Повідомляє Відділення НОК України у Черкаській області

Відкриті обласні змагання з акватлону (плавання, крос) та загальної фізичної підготовки серед юнаків і дівчат відбулися на березі Дніпра на території водної станції Черкаського ОО ТСОУ в Черкасах. Їх приурочили Олімпійському дню. 

За підсумками формували збірні команди для участі у всеукраїнських змаганнях серед юнаків та дівчат. Організатор заходу – Олімпійський комітет Черкащини.

Тривали старти упродовж кількох днів. Участь у них взяли понад 70 вихованців відділень морського багатоборства, триатлону, греблі на байдарках і каное та інших дитячих спортивних шкіл, спортивних клубів та інших спортивних організацій. Переможців визначали серед таких вікових категорій: 2012 р. н. і молодші, 2009–2011 р. н., 2008 р. н. і старші.

У програмі змагань з акватлону: плавання на 50 метрів, біг на 200 метрів, стрибок у довжину з місця, згинання та розгинання тулуба за одну хвилину.

У програмі змагань із загальної фізичної підготовки: долання дистанції на 400 метрів з бігу, застрибування на сходи на двох ногах за 30 секунд.

Переможців та призерів відділення НОК України в Черкаській області нагородило сувенірною продукцією НОК України, а всі учасники змагань одержали сертифікати учасників Олімпійського дня 2023 року.

«Такі змагання допомагають залучити до занять спортом та до здорового способу життя більше дітей та молоді. Тож таким чином сприяємо подальшому розвитку морського багатоборства та триатлону на Черкащині», – зазначає відповідальний секретар відділення НОК України в Черкаській області Іван Урста.

Читайте також:

Цього тижня на Черкащині синоптики прогнозують спеку

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x