НовиниЧеркасиТури для кожного: куди поїхати з Черкас у новорічно-різдвяні...

Тури для кожного: куди поїхати з Черкас у новорічно-різдвяні вихідні

-

- Advertisment -

Відлік часу до новорічно-різдвяних свят вимірюється вже не у днях, а в годинах, хоча погода старанно намагається переконати нас в іншому. Незважаючи на відсутність снігу та зимових морозів, традиційно на святковий настрій налаштовує мерехтіння домашніх гірлянд, теплі родинні фільми та святкові магазинні декорації.

Цього року сценарій святкування зимових свят багатьом родинам склала пандемія коронавірусу. Та навіть у таких умовах новорічно-різдвяний вікенд можна зробити незабутнім. Сайт vikka.ua разом з туристичною компанією «Фламінго» підготував найкращу добірку автобусних турів з Черкас.

РЕЛАКС ПО-ЗАКАРПАТСЬКИ

Фото tripadvisor.ru

Порелаксувати в термальних водах Косино, «поваритися» в чанах в Лумшорах, скуштувати страви закарпатської кухні, помилуватися карпатськими краєвидами – чи можна собі уявити кращий вікенд?

Тривалість: 2 дні/1 ніч

                Дати туру: 29.01-01.02.2021

                Мукачево, Косино, Лумшори

                Проїзд автобусом

                Вартість: 3000 грн. дорослий / 1500 грн. дитячий

ШАЛЕНІ ВИХІДНІ

Провести день зі своїми дітками у столиці у надзвичайно крутому місці – чудова ідея!

Ваша дитина цікавиться динозаврами? Тоді вам в Динопарк. А може її манять космічні далі? Тоді гайда до космічного порталу! Чи може мріє стати учасником квесту в лабораторії шаленого професора? В сімейно-розважальному парку розваг Galaxy є все, щоб провести вихідні на всі 100%.

Для малечі є на вибір: картинг, «Американські гірки», батутні комплекси, лабіринти, вулкан, гірки та ігрові майданчики.

Та й для дорослих та підлітків є чимало цікавого: скеледром, канатний парк, сеанси віртуальної реальності та екстремальні розваги – «Американські гірки», «літачки», «башта падіння», кімната жаху.

              Тривалість: 1 день

                Дати туру: 02.01.2021

                Київ

                Проїзд автобусом

                Вартість: 500 грн/особа дорослий/250 грн дитячий

ФАБРИКА ЯЛИНКОВИХ ПРИКРАС+КИЇВ

Фото tamtour.com.ua

Пам’ятаєте, як у дитинстві чекали зиму? Час катання на санчатах, новорічних свят, аромат ялинки з мандаринками! Ми знали, що Діда Мороза не існує, але точно вірили, що цей святковий період принесе радість та безліч позитивних емоцій.

Черкащанам пропонують вирушити до фабрики ялинкових прикрас та побачити на власні очі весь процес створення улюбленої нами усіма ялинкової прикраси. Познайомитися з майстрами, що власноруч розписують новорічні кульки і не тільки. А на завершення екскурсії фабрикою спробуйте і самі розмалювати ялинкову іграшку. Справа ця захоплююча та натхнена, і 100% вам сподобається.

Тривалість: 1 день

                Дати туру: 03.01.2021

                м. Київ

                Проїзд автобусом

                Вартість: 600 грн/особа дорослий/300 грн дитячий

РІЗДВЯНИЙ ЛЬВІВ З НОТКАМИ РЕЛАКСУ

Розпочинається тур з м. Мукачеве, старовинного міста на березі норовливої річки Латориці, оточене відрогами Карпатських гір. Це місце вважається найздоровішим та найкрасивішим в регіоні. При чому, у всіх аспектах. Тут дуже гарний клімат та чисте, солодке повітря. Екскурсія по замку «Паланок» – унікальний зразок середньовічної фортифікаційної архітектури з поєднанням різних стилів. Замок розташований на горі вулканічного походження висотою 68 м і займає площу 13 930 кв.м. Точної дати заснування замку немає, але в документах, які датуються XI століттям, він уже згадується.

І  найулюбленіша частина туру – SPA-процедури в термальних басейнах «Жайворонок» в місті Берегово. Термальні басейни оздоровчого комплексу «Жайворонок» відомі в усій Україні своїми лікувальними властивостями. Весь секрет у тому, що вода, якою вони наповнюються, йде прямо зі свердловини глибиною 1150 м. Тобто вона не піддається технічній або хімічній обробці. Тому гості комплексу мають можливість відчути на собі цілющу силу, якою володіє вода з джерела.

Наступного дня відвідаємо місто Лева, відоме своєю запашною кавою та яскравими новорічними ярмарками. Саме час поринути в новорічну атмосферу Старого Міста. Нас чекає оглядова екскурсія стародавніми вуличками Львова, цікаві легенди та історії цього загадкового міста. Під час туру мандрівники спробують найпопулярніші у Львові сорти кави та насолодяться традиційним львівським сирником. Екскурсія проводиться центральною частиною міста і його старими кафе, в одному з яких кожен охочий зможе поворожити на кавовій гущі і зазирнути в майбутнє.

Вільний час після екскурсії можна присвятити новорічному ярмарку.

Тривалість: 2 дні/1 ніч

Дата туру: 01.01.2021 – 04.01.2021

                м. Львів

                Проїзд автобусом

                Вартість: 2700 грн/особа дорослий/ 1350 грн дитячий

 

Щоб запланувати подорож, телефонуйте у туристичну компанію «Фламінго»: 0-800-755-150; 096-905-12-63

Раніше сайт vikka.ua писав про те, як лишитись у формі після святкового застілля.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x