НовиниЧеркащинаСвято без наслідків: корисні поради від Оксани Оробець

Свято без наслідків: корисні поради від Оксани Оробець

-

- Advertisment -

Гарне самопочуття після святкового застілля – можливе. Відома черкащанка Оксана Оробець опублікувала на своїх сторінках у соцмережах десяток порад, які допоможуть нам прокинутись без набряків та головного болю. Вони врятують не тільки в новорічну ніч, яка наближається, а й під час усіх корпоративів і сімейних зустрічей.

Уродженка Черкас Оксана Оробець – найтитулованіша спортсменка світу з фітнесу за версією IFBB, 10-тиразова призерка чемпіонатів світу, 4-хкратна переможиця «Arnold Classic», неодноразовий переможець міжнародних і національних турнірів по CrossFit.

Facebook / Оксана Оробець

Як залишитись у формі після свята?

1. Зазвичай підготовка до Нового року починається за 1-2 тижні – як експрес-дієта «влізтивсукню». У підсумку, на самому святі ви змітатимете все, що бачите перед очима. Варто починати їсти за 1-2 дні до події, і тоді не буде голодних зривів.

2. Свято – це свого роду шведський стіл, а не їдальня, де ви зобов’язані з’їсти все, що вам поклали в тарілку. Вибирайте якісні продукти: замість нарізок з різних ковбас – м’ясо, замість овочів у паніровці – свіжі салати, замість солодких газованих напоїв – соки тощо.

3. Не їж смажені і приготовані у фритюрі страви. Це не потрібно навіть у новорічну ніч.

4. Якщо ви запрошуєте гостей, значить у вас є вибір, що готувати. Зробіть традиційні страви більш здоровими, замість майонезу – йогурт або сметана, замість ковбаси – м’ясо птиці тощо. Готуйте стіл, де буде багато білків і жирів, а вуглеводів – по мінімуму.

5. Вже немодно готувати, як на весілля, коли стіл ломиться від їжі. Виберіть 2-3 основні страви, додайте до столу овочі у вигляді салатів і гриль, також не забудьте про фрукти.

6. Фрукти. У них багато вітамінів, вони кращі, ніж цукор. Проте через величезну кількість фруктози в них, бродіння в кишечнику неминуче. Тому не їж все упереміш. З’їж фрукти за хвилин 40 або через годину після основних страв.

7. Шкоду від десертів можна «компенсувати» клітковиною, яка є в овочах. Тому спочатку порція салату, потім – десерт. (Картоплю на цей вечір до корисних овочів зараховувати не будемо).

8. Вибирайте собі тарілку невеликого діаметру. Менше змішаного на тарілці – відповідно менше з’їдаєте.

9. Ви ж на святі! А це значить обов’язково танцювати! Мінімум 7 пісень на танцмайданчику ви повинні відтанцювати.

10. Якщо є алкоголь – значить організму просто необхідно буде отримати якісну воду. Ковток шампанського – ковток води. Наступного ранку ви за це будете вдячні самі собі.⠀

Сайт vikka.ua повідомляв, що робити у випадку отруєння у кафе чи ресторані.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x