додому Новини Черкащина “Туалет “не потягне”: на День Незалежності містянам заборонили ходити до вбиральні у...

“Туалет “не потягне”: на День Незалежності містянам заборонили ходити до вбиральні у Долині троянд

0

У Черкасах під час святкування Дня Незалежності в Долині троянд містяни не змогли задовольнити свої фізіологічні потреби та сходити до громадського туалету. Оскільки його просто закрили перед носом у відпочиваючих.

Про це у коментарях під сімейним фото мера міста Анатолія Бондаренка повідомила черкащанка Оксана Бельдій.

“Враження – “незабутні”. Дійшли до Долини, зліва, де були дерева, трава і більш-менш незіпсована природа – все вирубано, викошено, увіткнуті так звані дерева, які потім стануть просто стирчаками, бо їх ніхто не поливає, і стоянка авто. Як чудово. Питання до місцевої влади, а можна залишити хоч трохи природи на березі Дніпра? Можна хоч щось не “покращувати”?!! Вже ж досить є “культурних” пляжів (пустель з трьома парасольками і обов’язковими трьохповерховими “генделиками”? Можна хоч десь відпочивати у тіні під деревом без дурнуватої “музики”? – повідомила у коментарі жінка.

Також вона поділилася історією про те, як їх буквально виставили з громадського туалету і порадили задовольнити свої потреби деінде.

“Доходимо до туалету, двері грудьми захищає вірний охоронець із фразою: “Ні! Не можна! Туалет забився! Ідіть, ну, куди-небудь там..ідіть”. Тобто столиків там для “заробітку” наставить аж до самого паркану, швидко зметикували, а те, що туалет “не потягне” – це ж дрібниці! І яка ж там буде екологія після цього? Що буде там біля Дніпра і в Дніпрі? Оце і є місцева влада, турбота про людей і свято”, – додала Оксана Бельдій у коментарі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Черкас долучився до партії “За майбутнє”.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version