додому Новини Лікує чи калічить? Черкаська ветклініка призначає тваринам неіснуючі препарати (Фото)

Лікує чи калічить? Черкаська ветклініка призначає тваринам неіснуючі препарати (Фото)

0

У Черкасах ветеринарна клініка “Зоосфера” призначила хворій кішці препарат, після якого тварині стало зле.

За словами власника кішки Володимира Гриценка, препарат “Віросил”, який був проданий прямо в шприці, неіснуючий. Альтернативна консультація показала, що діагноз від “Зоосфери” було визначено хибно, відповідно, й лікування, яке обійшлось у 1600 гривень, проводилось неправильно. Про це Гриценко розповів у Facebook.

“На питання, що за препарат було введено кішці, отримав відповідь працівника “Зоосфери” не по суті: “Якщо ви нам не довіряєте, то ми виписуємо вашу кішку”. Спроба з’ясувати особисто з власником ветклініки, Євгенієм Олеговичем, стосовно легального застосування препарату, наштовхнулась на спробу провокації на конфлікт та погрози перед камерами закладу, що я стану відомим, бо був грубим з персоналом та його дружиною, яка, як з’ясувалось, і прописала неіснуючий препарат”, – розповідає Володимир Гриценко.

“Вільнодемократівець” зв’язався з інститутом, який, як вказала “Зоосфера”, виготовив препарат. Той категорично “відхрестився” від препарату “Віросил”.

“Збираю документи з метою позбавлення ліцензії сумнівної для мене ветклініки, – заявив Гриценко. – Використання та продаж фальсифікованих медичних препаратів тягне на адмінштраф від 47 500 до 475 000 грн. ,а кримінальна відповідальність від 3-х до 5-ти років”.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Золотоноші невідомі спалили 12 міських автобусів.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version