додому Новини Черкащина Трьох черкаських депутатів позбавили мандатів

Трьох черкаських депутатів позбавили мандатів

0

Згідно із результатами засідання Черкаської ТВК 3 травня 2018 року, трьох обранців позбавили статусу депутатів. Стало відомо, хто займе у міськраді їхні місця. Про це у Facebook повідомив черкаський журналіст Вадим Комаров.

Відтак, мандатів позбавили депутатів від Партії вільних демократів Альону Цегвінцеву та Тетяну Чорнобіль. Новими депутатами Черкаської міської ради за рішенням ТВК від ПВД стали – Наталія Даньковська та Максим Панасенко.

Крім цього, статусу депутата за ініціативою виборців позбавлено Косяка Віталія Петровича (Радикальна партія Олега Ляшка).

"Документи з рішенням партії майже в останні хвилини засідання ТВК привіз помічник народного депутата ВРУ від РПЛ Дмитра Линька", – каже журналіст.

Місце Косяка в міській раді займе Ірина Гончаренко, оскільки наступний за списком Арсен Мкртчян відмовився від мандата депутата.

Зазначимо, у Черкасах почали процедуру відкликання п’ятьох депутатів міськради. Громадські збори відбулися 30 березня у приміщенні ТОВ "ГРУПА ВЕНЕТО". Йдеться про обранців Альону Цегвінцеву, Тетяну Чорнобіль, Максима Шадловського, Віталія Косяка та Максима Скорика. Збори відбулися за ініціативою чотирьох виборців – депутатів Олександра Згіблова і Тараса Коломійця, а також активістів Сергія Кузляєва і Юрія Кубрицького. У голосуванні взяли участь майже всі присутні – 410 осіб.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкаській мерії намагалися зірвати засідання ТВК по відкликанню депутатів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version