додому Новини Черкащина Омелян анонсував капітальний ремонт траси, що проходить Черкащиною

Омелян анонсував капітальний ремонт траси, що проходить Черкащиною

0

У 2019 році почнеться капітальний ремонт траси М-05 Київ-Одеса. Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян після огляду аварійного ремонту автодороги, пише LB.ua.

 "Повертаємося до Києва відремонтованою трасою М05. Ремонт як тимчасовий. З наступного року приступаємо до капітального", – написав він у Facebook.

Тим часом в Укравтодорі зазначили, що більшість ділянок дороги М-05 давно потребує капітального ремонту.

Зокрема, потреба в коштах на проведення капітального ремонту на ділянці від Білої Церкви до Одеси становить 16 млрд грн.

"Зараз триває активна фаза переговорів з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про надання кредиту для проведення капітального ремонту М-05 на ділянці дороги Біла Церква – Умань (87-206 км) протяжністю 118,6 км", – зазначають у відомстві.

Зазначимо, що траса Київ-Одеса є частиною міжнародного транспортного коридору Е-95 Гельсінкі-Київ-Одеса-Димитровград-Александрополіс.

Інтенсивність руху на М-05 становить від 10 до 48,5 тисяч автомобілів на добу в Київській області, в Черкаській області – від 10 до 16 тисяч автомобілів на добу, в Одеській області – від 10 до 40 тисяч автомобілів на добу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на деяких черкаських вулицях тимчасово обмежуватимуть рух.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version