НовиниЧеркащинаТрирічному черкащанину потрібні два слухових апарати (Фото)

Трирічному черкащанину потрібні два слухових апарати (Фото)

-

- Advertisment -
viche.ck.ua

У родині Тетяни та Володимира Бережних із села Гусакове на Звенигородщині росте 3-річний Ромчик, якому необхідна допомога.

Про це журналістам «Вісті Черкащини» розповіли волонтери церкви Адвентистів сьомого дня. Старші діти з цієї сім’ї до карантину відвідували церкву і запрошували команду в гості.

У родині зростає 4 дітей: найстаршому Вадимові 8 років, Богданці – 4, Ромчикові – 3, Каролінці – майже 2. До того ж, до Тетяни приїхав на зиму її племінник Влад, з Гуляйки. Усі містяться у невеличкій хатинці на краю села. Та подружжя трудиться не покладаючи рук, аби діти мали хліб і до хліба.

Таня зараз у декретній відпустці, але, як випаде нагода заробити копійку, то залишає дітей зі свекрухою, іде на роботу. Чоловік працює у ПП «Південь-Плюс», тримають господарство. Та придбати 2 слухових апарати вартістю 30 тис. гривень, або, тим паче, імпланти – не менше ніж за 100 тис. гривень, сім’я не має змоги. А вони так необхідні їхньому Ромчику.

Хлопчик у дитинстві важко перехворів гнійним отитом. Після ускладнень втратив слух, тому й не говорить. Лише коли мама кричить йому на саме вушко слова, він так само голосно їх повторює, теж на вухо.

«Він все розуміє, тягнеться до діток, хоче і в садочок ходити, та його не беруть, бо він, коли його не розуміють, падає на підлогу і починає совати ногами. Вихователі сказали не водити, бо дитина нібито психічно хвора. Ми поїхали до лікаря, нам сказали, що він здоровий. У нас є довідка, що дитина може відвідувати садочок, – розповідає мама. – Ми зверталися до підприємства, де працює чоловік, аби нам допомогли. Сказали: «Як вивеземо кукурудзу – дамо». До цієї пори ждемо. Тому ми звертаємося до всіх небайдужих людей, допоможіть нашому хлопчику повернути слух».

Не будьмо байдужими. Разом ми зможемо подарувати Ромчикові чарівний світ звуків. Мама мріє про це і вже уявляє, якою буде реакція її синочка на повноцінно почуті звуки.

Гроші можна переказати на картку Приватбанку 4149 4391 0203 4729 Білоус Людмила Олександрівна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, для черкаських лікарень придбали додаткові кисневі концентратори.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x