додому Новини Черкащина Третього "торпедівця" із Черкащини взяли під варту (ФОТО)

Третього "торпедівця" із Черкащини взяли під варту (ФОТО)

0

5 жовтня вже третьому із затриманих "бомбістів" Уманський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це у Facebook повідомляє заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Якщо два попередніх були простими виконавцями злочинних наказів свого лідера за грошову винагороду та через страх перед ним, то цей покидьок – один із організаторів злочинного угрупування, яке причетне до скоєння ряду терористичних актів на території України: вибух 24 серпня 2017 року на вул. Грушевського у Києві, коли тяжкі тілесні ушкодження отримали близькі Героя України Валерія Чибінєєва; вибух на території Посольства США в Україні; нещодавній вибух в Умані".

Арештант, за словами Аброськіна, ненавидить все, що пов’язане із сучасною Україною, і робив усе, аби підірвати віру громадян у країну та основи державності. Він був активним прихильником антимайдану, зокрема "постачальником тітушок".

"Деякі члени зазначеного терористичного угрупування кинулися тікати, але затримання їх обов'язково станеться. Це лише питання часу. Попереду ще багато роботи, аби всі учасники цієї кримінально-терористичної спільноти постали перед судом", – додає В’ячеслав Аброськін.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаським "торпедівцям", які причетні до злочинів по всій країні, обрали міру запобіжного заходу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version