додому Новини Черкащина Талановита молодь Черкащини отримала відзнаки Президента України (ФОТО)

Талановита молодь Черкащини отримала відзнаки Президента України (ФОТО)

0

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко з нагоди Дня Святого Миколая зустрілися з талановитою молоддю та ознайомилися з винаходами та творчими розробками школярів та студентів з усієї країни.

Зустріч відбулась у Маріїнському палаці. Тут побували і п’ятеро обдарованих школярів з Черкащини. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Так, на зустріч до Президента завітали переможці конкурсу-захисту робіт МАН та учнівських олімпіад. Це Ольга Бараннік, вихованка Народної студії "Сходинки" БМЦ м.Черкаси, степендіатка Президента України для молодих майстрів народного мистецтва; Владислав Федоряка, учень Черкаської гімназії №9, переможець міжнародних конкурсів вокального мистецтва; Анастасія Пишна, учениця Черкаської СЗШ №28, лідер учнівського самоврядування, випускниця Міжнародного обміну майбутніх лідерів FLEX; Ростислав Нетудихатка, учень Ковтунівського НВК Золотоніського району та Наталя Пономаренко, учениця Черкаського ФІМЛІ.

Учні презентували свої досягнення та поспілкувалися з Президентом і його дружиною. На завершення Анастасія Пишна від імені усіх учасників зустрічі, які зібралися з усіх куточків України, висловила подяку за підтримку талановитої молоді. Учасники зустрічі отримали у подарунок від Президента України іменні позолочені монети та грошові премії на підтримку їх діяльності.

Як повідомляв сайт vikka.ua, понад десяток черкаських школярів вибороли стипендії Президента України.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version