НовиниБезпекаТабурець жорстко сказав чиновникам: займіться умовами для реабілітації військових

Табурець жорстко сказав чиновникам: займіться умовами для реабілітації військових

-

- Advertisment -

Представники громад, чиновники обласного, районного та міських рівнів мають зосередитися на створенні адекватних умов для відновлення фізичного та ментального здоров’я військовослужбовців виведених на відпочинок, відновлення та реабілітації поранених воїнів та ветеранів. Про це заявив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, інформує сайт «Апостороф».

“Провів нараду з чиновниками різного рівня в області, які відповідають за умови відновлення окремих військових підрозділів. Розмова була жорстка, з висновками та дорученнями. Для того щоби не повторювати двічі, звертаюся до всіх представників місцевої влади, громад, чиновників з вимогою максимально зосередитися на питаннях забезпечення військових необхідними умовами для відновлення та реабілітації. Це стосується як підрозділів, виведених на відновлення, відпочинок та злагодження, так і поранених військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію у медичних закладах різного підпорядкування. Для мене, для всієї країни це сьогодні один з найвищих пріоритетів”, – написав він.

Також Голова Черкаської ОВА завив, що питання розвитку реабілітаційних спроможностей в регіоні буде ключовим на порядку денному влади.

Ігор Табурець“Після Перемоги, до громад повернеться до 2 млн ветеранів, які потребуватимуть конкретного набору реабілітаційних послуг. Наші заклади та відповідні служби мають бути готові до негайної та ефективної роботи з цією аудиторією. Моє бачення – в кожному медичному закладі, всіх форм підпорядкування, має бути створене реабілітаційне відділення. Від того наскільки така робота з Захисниками буде ефективною, залежить майбутнє людського потенціалу України. Сподіваюсь, усі почули, зрозуміли і будуть ефективно діяти. І ми більше ніколи не матимемо інцидентів щодо неналежних умов розміщення наших захисників на певній території”, – підкреслив Ігор Табурець.

Як стало відомо сайт www.vikka.ua із власних джерел, гучній заяві Голови Черкаської ОВА передувала жорстка розмова Ігоря Табурця з низкою чиновників, які відповідали за забезпечення умов розселення та відновлення окремих підрозділів сил оборони на Черкащині. Під час розмови найбільше запитань було до голови Золотоніської РВА Ірини Тернової.

Нагадаємо, що днями розгорівся скандал. Журналістка Яніна Соколова оприлюднила сюжет, де розповіла, що військових, які прибули на Золотоніщину із Бахмуту, заселили в санаторій, де не було електрики, води та в кімнатах було сміття. Сама ж Тернова в коментарі виданню назвала такий сюжет «хайпом і однобоким».

Ірину Тернову попередили про недопустимість халатного ставлення до розселення та організації відновлення українських військовослужбовців, розміщення їх у неприпустимих умовах для проживання.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x