НовиниЧеркасиСвятослав Михайлюк влаштував майстер-клас для юних гімназистів

Святослав Михайлюк влаштував майстер-клас для юних гімназистів

-

- Advertisment -

Учні Черкаської гімназії №31 отримали ексклюзивну можливість. До дітей на тренування завітав діючий гравець НБА, вихованець баскетбольної школи Михайла Бродського, колишній гравець складу «Черкаських Мавп» Святослав Михайлюк.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Вихованець баскетбольної школи «Черкаських Мавп» відомий своєю соціальною позицією. Після приїзду до Черкас Святослав неодноразово зустрічався з різними командами клубу, влаштував свій другий мінікемп. Цього разу майстер-клас отримали юні гімназисти.

Гімназія №31 є однією із баз для баскетбольної школи «Черкаських Мавп». У цьому закладі функціонують початкові групи підготовки, звідти тренери клубу беруть дітей у свої юнацькі команди. Під керівництвом тренера Анатолія Шмагоя у Гімназії №31 баскетболом займається близько 50-ти дітей від 2010-го до 2014-го року народження. Цей тренер виховав гравців дублюючого складу «Черкаських Мавп» Кіріла Крутогуза та Владислава Єфіменка, який цьогоріч дебютував у Суперлізі. Практично у кожній команді «Черкаських Мавп» є вихованці Шмагоя.

Святослав Михайлюк виділив для дітей близько години свого часу. Гравець НБА показав юним баскетболістам цілий ряд цікавих вправ на ведення та різноманітні технічні елементи. Втім головна мета таких заходів – не стільки навчити, скільки поспілкуватися й заохотити дітей баскетболом. На тренуванні було дві групи дітей – це команди дівчат та хлопців, втім окрім них прийшли й старші вихованці.

«Дуже приємно приходити до дітей. Цього разу я у новій школі. Тішить, що тут займаються баскетболом, розвивають юних гравців. Помітно, що попри юний вік, діти демонструють непоганий рівень, це свідчить про хорошу роботу тренерів», – ділиться враженнями Святослав Михайлюк.

Малеча розпитувала Михайлюка про життя в НБА, просила поради та настанови. Святослав же подарував усім свої картки з автографами та провів фотосесію. Без фото із зіркою не залишився ніхто.

«Ми навіть не очікували, що до нас прийде Святослав Михайлюк. Зрозуміло, що гравців такого масштабу у нас не було, тому величезна подяка за це Святославу і «Черкаським Мавпам». Після подібних майстер-класів чи тренувань діти зовсім інакше ставляться до роботи, у них горять очі і вони займаються із подвійним завзяттям. Сьогодні вони наживо побачили гравця НБА, який зростав у Черкасах і дійшов до такого рівня. Дуже задоволені таким заходом, це чудова практика для дітей», – говорить Анатолій Шмагой.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відгримів кемп Святослава Михайлюка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x