НовиниЧеркасиМасштабно та по-сімейному! У Черкасах відгримів кемп Святослава Михайлюка!

Масштабно та по-сімейному! У Черкасах відгримів кемп Святослава Михайлюка!

-

- Advertisment -

Продовжили важливу традицію! Головна зірка черкаського баскетболу, вихованець баскетбольної школи Михайла Бродського, гравець НБА Святослав Михайлюк влаштував у рідномі місті мінітабір. У баскетбольному кемпі “OKSVI BASKETBALL CAMP Черкаські Мавпи” взяло участь понад 50 дітей – чемпіонів та призерів Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Про це повідомляє пресслужба “Черкаських Мавп”.

Після насиченого сезону в НБА у складі “Оклахома-Сіті Тандер” Святослав повернувся до Черкас цього тижня, але одразу взявся за звичну справу. Спочатку провів з “Черкаськими Мавпами” кілька тренувань, а сьогодні провів власний мінікемп. Цей табір став другим для Михайлюка. У 2019-му році він започаткував цю традицію.

Святослав Михайлюк

діти грають у баскетбол

Цьогоріч мінікемп вражав масштабами. Участь у мінікемпі взяли команди баскетбольної школи “Черкаських Мавп”, котрі здобули медалі ВЮБЛ, а саме – “Черкаські Мавпи-09” (чемпіони ВЮБЛ), “Черкаські Мавпи-08” (срібні призери ВЮБЛ), “Черкаські Мавпи-10” (срібні призери ВЮБЛ), “Венето-Черкаси-06” (бронзов призерки ВЮБЛ). Завітав на захід і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, котрий отримав фірмову футболку від Святослава. Керманич міста пишається своїм зірковим земляком. Для міського голови фото з Михайлюком – честь!

Михайлюк, Бондаренко, Міхельсон

“Коли Святослав Михайлюк завжди, коли приїздить до Черкас, він приїздить із подарунками, із хорошими емоціями, зі своїм досвідом, яким хоче поділитися із дітками. Щороку, як він приїздить, ми організовуємо такий мінікемп, для вихованців нашого клубу і відбувається справжнє дитяче баскетбольне свято. На жаль, через коронавірус ми не могли зібрати абсолютно всіх дітей нашого клубу, тому взяли учасниками – команди, які стали призерами і чемпіонами ВЮБЛ.
Яка ще школа в Україні може собі дозволити, щоб діти могли потренуватися і поспілкуватися із гравцем НБА. Звичайно, після таких кемпів і заходів, відбувається поштовх до розвитку баскетболу і спорту”, – говорить про кемп Максим Міхельсон, головний тренер “Черкаських Мавп”.

Михайлюк, Міхельсон

Допомагали Святославу в організації всього процесу тренери, гравці та інший персонал “Черкаських Мавп”. А тренерами “OKSVI BASKETBALL CAMP Черкаські Мавпи” стали досить імениті учасники:

Максим Міхельсон – головний тренер “Черкаських Мавп”, тренер збірної України, заслужений тренер України, чемпіон Суперліги (2018), срібний призер Кубка України (2021)
Микола Кірсанов – тренер “Черкаських Мавп”, тренер збірної України, срібний призер Кубка України (2021)
Сергій Загоруй – тренер “Черкаських Мавп” з ОФП, чемпіон Суперліги, срібний призер Кубка України (2021)
Георгій Ступенчук – головний тренер “Збірної Черкаської області-Черкаських Мавп-2”
Володимир Конєв – капітан “Черкаських Мавп”, чемпіон Суперліги (2015, 2016, 2018), срібний призер Кубка України (2021)
Дмитро Скапінцев – гравець “Черкаських Мавп”, гравець національної збірної України, найкращий центровий Кубка України (2020), чемпіон Суперліги
Іван Ткаченко – гравець “Черкаських Мавп”, майстер спорту міжнародного класу, чемпіон Суперліги, срібний призер Кубка України (2021)
Нікіта Руслов – гравець “Черкаських Мавп”, майстер спорту міжнародного класу, чемпіон Суперліги, срібний призер Кубка України (2021)
Олег Бондаренко – гравець “Черкаських Мавп”, чемпіон Суперліги, срібний призер Кубка України (2021)
Ігор Сергеєв – гравець “Черкаських Мавп”, чемпіон Суперліги, срібний призер Кубка України (2021)
Нікіта Воєвода – гравець БК “Одеса”, вихованець “Черкаських Мавп”

Учасники кемпу були розбиті на десять груп. Усі по черзі проходили свої станції, за які відповідали конкретні гравці чи тренери. Станції погруповані по конкретним елементам, наприклад – “станція дріблингу”, “станція фізпідготовки”, “станція координації”, тощо. За кожну із баз відповідали гравці основи “Черкаських Мавп”. Повний контроль за виконанням та навчання нових елементів – такими були головні завдання для баскетболістів.

Кожен учасник кемпу отримав фірмову футболку з лого “OKSVI BASKETBALL CAMP Черкаські Мавпи”. На завершення заходу, до всіх юних баскетболістів звернулися тренери та баскетболісти. Своїми порадами поділилися Володимир Конєв, Дмитро Скапінцев, Олег Бондаренко, Іван Ткаченко, Максим Міхельсон.

головний тренер виступає перед вихованцями

Михайлюк виступає перед дітьми

Подякував  дітям і Святослав Михайлюк, котрий побажав їм наполегливо працювати, не пропускати тренування і вірити в себе.

Фінішем усього сімейного заходу стала автограф- та фотосесія від Святослава Михайлюка. Близько півгодини баскетболіста не відпускали численні діти – учасники кемпу, а також глядачі, інші вихованці “Мавп”, їхні друзі та батьки. Ніхто не залишився без листівки із підписом зіркового черкасця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x