НовиниКриміналСудитимуть фірму, яка наживалась на освітніх закладах

Судитимуть фірму, яка наживалась на освітніх закладах

-

- Advertisment -
Прокуратура вимагає стягнути з товариства до бюджету майже 100 тис. грн за незаконне збільшення ціни на газ для навчальних закладів. Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної прокуратури.
Черкаська окружна прокуратура скерувала до суду позовну заяву в інтересах держави в особі виконавчого комітету Червонослобідської сільської ради Черкаського району до суб’єкта господарювання про стягнення до бюджету майже 100 тис. грн за незаконне підвищення ціни на газ для закладів освіти.
Встановлено, що за результатами проведених торгів органом місцевого самоврядування переможцем аукціону щодо закупівлі газу визначено товариство з ціновою пропозицією у розмірі 5,5 тис. грн за 1000 м3 газу, з яким укладено договір про закупівлю товарів за бюджетні кошти.
У подальшому між замовником та постачальником протягом року було укладено 5 додаткових угод, якими штучно збільшено вартість та зменшено кількість товару, без зміни суми договору.
Внаслідок укладення додаткових угод ціну за 1000 м3 газу збільшено на 21 % від первинної, а кількість зменшено майже вдвічі. Таким чином остаточна ціна за енергоносій стала вищою за ті пропозиції, які пропонували інші учасники торгів.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані на єврейській будівлі намалювали свастику: зловмисник потрапив на камеру

У єврейському кварталі міста Умань, що в Черкаській області, зафіксовано випадок антисемітизму та агресії проти правоохоронних органів. Про це...

Нардеп від Черкас, Драбова і Чорнобая задекларував 659 тис грн зарплати

659 628 гривень зарплати задекларував народний депутат, обраний від 195-го виборчого округу, Олег Арсенюк. Крім зарплати, в декларації за...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x