додому Новини Кримінал Судитимуть черкаського забудовника, який відбудовував «Манеж»

Судитимуть черкаського забудовника, який відбудовував «Манеж»

0

Черкаська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора підприємства-забудовника. Правоохоронці звинувачують його  у зловживаннях службовим становищем. Про це інформує пресслужба прокуратури.

Мова йде про керівника ПП «Арсенал» Вячеслава Мамчура. Саме його компанія стала переможцем на будівництво спортивної арени «Манеж»

За версією слідства, обвинувачений упродовж 2018 – 2019 років, під час реконструкції спортивного об’єкту, зловживаючи наданими йому повноваженнями, умисно допустив відхилення від затвердженої проектної документації, а також застосував матеріали, які не передбачені проектом.

За результатами проведених експертних досліджень встановлено, що здійснення подальшої добудови та використання спортивних залів за цільовим призначенням стало неможливим, а також небезпечним без виконання робіт з цілковитого демонтажу деяких несучих конструкцій або без внесення змін до проектної документації в частині підсилення зазначених існуючих несучих конструкцій. Неналежно виконані роботи були повністю оплачені за рахунок бюджетних коштів, внаслідок чого спричинено тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам на загальну суму більше 1,8 млн грн.

На цей час на рухоме та нерухоме майно обвинуваченого накладено арешт.

Саме його фірма займалася реконструкцією Черкаського драматичного театру після пожежі.

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version