додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи» сьогодні зіграють вдома проти «Хіміка»

«Черкаські Мавпи» сьогодні зіграють вдома проти «Хіміка»

0
Черкаські Мавпи Южне
mavpabasket.com

Фінальний домашній матч із цілої серії для «Черкаських Мавп». Цього разу в гості до ПС «Будівельник» завітає «Хімік». Ігри черкасців і южненців завжди принципові і цікаві, в якому б турнірному становищі не знаходилися команди. Так має бути і цього разу. Повідомляють на сайті БК «Черкаські Мавпи».

Черкаські Мавпи Южне
mavpabasket.com

Анкета гри:
4
 лютого, 18:00
Черкаси, ПС Будівельник
Черкаські Мавпи – Хімік
КВИТКИ
Результати цього сезону: 63:89, 76:63
Турнірне становище: 6-22 – 11-те місце, 12-14 – 7-ме місце
Онлайн: Обозреватель, YouTube ФБУ, ВІККА (запис)

«Черкаські Мавпи» відкрили 16-й ігровий тиждень Суперліги Windrose яскравим матчем із «Одесою». Надпринципове протистояння підопічні Максима Міхельсона виграли у напруженій кінцівці, хоча протягом гри мали гандикап у 16 очок. Ця перемога важлива як у турнірному, так і моральному значенні для черкаської команди, яка не покладає надій вийти до плей-оф. Однієї перемоги для цього мало, тому потрібна хоча б серія із двох перемог, чого цього сезону ще не було.

«Хімік» не грав близько двох тижнів. Южненську команду, як і багатьох в Україні, накрила хвиля коронавірусу. Відповідно відновившись, підопічні Віталія Степановського зіграють вперше. Останні новини навколо южненців невтішні. Слідом за Домініком Моррісом клуб залишив ще один американець – Деон Едвін. Тепер «Хімік» грає без двох ключових баскетболістів. У складі лишаються двоє легіонерів – Джонс та Спенсер.

У сезонній серії між командами паритет. «Хіміком» у другому матчі сезону здобув вкрай переконливу перемогу над «Мавпами» у Черкасах. Хлопці Максима Міхельсон реваншували у виїзному матчі. Таким чином, поки нічия – 1:1. Завтра хтось у цій серії вийде вперед.

Цікаво буде, в якому ігровому тонусі обидві команди. «Мавпи» віддали дуже багато сил у грі з Одесою. Хімік же тривалий час не грав в офіційних матчах та провів мало тренувань в основному складі. Як би там не було, кожна з команд буде максимально налаштованою, адже щільність у таблиці висока, завдання на кожен матч є. Відповідно буде хороша боротьба.

Максим Міхельсон, головний тренер «Черкаських Мавп»:
«Ми хочемо продовжувати боротися за плей-оф. У наступних іграх майже немає можливості оступатися. Другу половину чемпіонату маємо пройти з мінімумом помилок. Почуття перемоги нам просто необхідне. Думаю, що з Хіміком буде непроста гра. Це гарна й організована команда. Запрошую вболівальників прийти та підтримати нас. Думаю, що атмосфера буде не гірша, ніж у грі з Одесою».

Підтримайте команду! Квитки на гру тут!

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version