додому Новини Кримінал Суд оштрафував жительку Шполи, яка дала ляпаса школяру

Суд оштрафував жительку Шполи, яка дала ляпаса школяру

0

У Шполі суд оштрафував 28-річну місцеву жительку за побиття дев’ятикласника.

Інцидент трапився у березні цього року в одному з навчально-виховних комплексів. Таким чином жінка вирішила розв’язати конфлікт між своєю племінницею та її однокласником, пише «Шполяночка».

За словами начальниці Шполянського відділу Смілянської місцевої прокуратури Ольги Плетінь, між дітьми під час уроку фізики у учнів 9 класу виник конфлікт. За відсутності вчителя молода жінка підійшла до учня та в ході сварки з ним, в присутності інших дітей, вдарила його долонею по щоці та по потилиці.

Прокурором у судових дебатах відзначено, що кримінальне правопорушення було вчинено кривдницею за обтяжуючих обставин, передбачених ст. 67 КК України, адже кримінальне правопорушення було вчинене у присутності інших дітей.

За вчинене жінка понесе кримінальну відповідальність за ч. 1 ст. 126 КК України, а саме – за умисне завдання побоїв які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень потерпілому.

Відповідно то статті, покарання передбачене штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаську школу «окупував» коронавірус. Одна вчителька померла, ще четверо хворі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version