додому Новини Освіта Одна вчителька померла, ще четверо хворі: черкаську школу «окупував» коронавірус

Одна вчителька померла, ще четверо хворі: черкаську школу «окупував» коронавірус

0
Volodymyr Drumashko

Закрити ЗОШ №29 на карантин та перевести учнів на дистанційне навчання вимагає від департаменту освіти голова правління ОСББ Володимир Друмашко. Передувала цьому складна ситуація з коронавірусом у навчальному закладі.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив, що наразі в школі хворі на коронавірус чотири вчителі, ще одна здала тест та чекає на результат. Окрім цього, вихідними від COVID-19 померла викладачка початкових класів ЗОШ №29. Наразі, вже три класи опинилися на самоізоляції. Незважаючи на це школу на дистанційне навчання переводити не збираються.

Volodymyr Drumashko

«З початку вересня кожному вчителю в школі роздали всього по три маски. Це в той час, коли маски потрібно міняти через кожні 3 години. В школі приблизно 22 вчителі та 230 учнів. Якщо місцева влада негайно не відреагує, у нас в найближчі тижні точно буде «червона зона» з усіма трагічними наслідками. Попри усі заяви Міністра охорони здоров’я Степанова, реально вчителі в черкаських школах не захищені», – підкреслив Володимир Друмашко.

Додамо, що через коронавірус померла Віра Радченко, котра була вчителькою молодших класів у школі №29. Про це йдеться на офіційному сайті навчального закладу.

«ЇЇ раптова смерть стала непоправною втратою для всіх, хто знав і шанував Віру Радченко. Вона була для всіх другом, наставником та справжньою Людиною, виховавши не одне покоління учнів, залишила по собі плоди своїх добрих справ, що завжди будуть сильнішими за смерть», – повідомляє керівництво школи.

school29ck.at.ua

Також, у коментарі в Facebook знайома померлої зазначає, що жінку відмовлялися класти до лікарні. Її діти ледве домовилися з лікарями, щоб помістили маму до медзакладу в Червоній Слободі. Нажаль, врятувати Віру Радченко не вдалося.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині зафіксували новий коронавірусний антирекорд.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version