додому Новини Черкаси Сучасна зона для віддаленої роботи: незабаром у Черкасах запрацює коворкінг

Сучасна зона для віддаленої роботи: незабаром у Черкасах запрацює коворкінг

0

У Черкасах запрацює сучасний соціальний коворкінг, у приміщенні якого люди зможуть безкоштовно прийти та попрацювати, провести бізнес-зустріч, поспілкуватися з однодумцями та відпочити в лаунж-зоні.

Сьогодні, 3 вересня, відбулося технічне відкриття коворкінгу. Офіційно ж він запрацює за адресою: бульвар Шевченка, 277, із 10 вересня. Про це повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

Коворкінг відкриють на базі офісу Digital Cherkasy – організації з цифровізації публічних послуг Черкас та області. Окрім цього команда займається реалізацією проєктів у сфері освіти, екології, економіки, інфраструктури, медицини, туризму, відкритих даних та безбар’єрності.

У приміщенні коворкінгу є два обладнаних необхідною технікою зали для конференцій, основний – на 70 осіб та менший – для 10-12 чоловік. Він розташований в окремій кімнаті. Окрім цього створили 20 робочих місць, якими може скористатися кожен бажаючий, попередньо зареєструвавшись на сайті, або по телефону. Також у коворкінгу розміщений стенд допомоги та підтримки підприємців «Дія. Бізнес». Тому кожен матиме змогу звернутися до консультанта щодо старту та ведення підприємницької діяльності.

Окрім зручних робочих місць відвідувачі зможуть скористатися безкоштовним швидкісним інтернетом. У залі працюватиме адміністратор, який зможе допомогти, проконсультувати і скерувати відвідувачів.

У майбутньому, засновники сподіваються, що коворкінг стане справжнім магнітом для цифрових трансформаторів регіону, об’єднавши представників бізнесу та громадськості, щоб перетворити Черкащину на лідера з розвитку цифрової економіки.

«Ми відкриті для того, щоб отримувати нові ідеї, обговорювати їх та впроваджувати. Ми сподіваємося, що це місце стане справжнім епіцентром всіх стартапів та ідей, насиченим максимальною кількістю заходів, які проводитимуться в нашому місті та області, і будуть тут реалізовані», – зазначає голова ГО «Digital Cherkasy» Ярослав Швидкий.

Сучасну та практичну локацію для віддаленої роботи, проведення освітніх та бізнес-подій, розвитку черкащан створили за підтримки Міністерства цифрової трансформацію України, місцевої та обласної влади, а також VISA. Тож на технічне відкриття завітали заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан, голова Черкаської ОДА Олександр Скічко та двоє його заступників Павло Валенчук і Сергій Сверчков.

За словами очільника області Олександра Скічка, усі роботи були виконані за кошти спонсорів і «без копійки з бюджету».

Остаточну стратегію роботи коворкінгу презентують на урочистому відкриття 10 вересня. У повноцінному режимі він запрацює із 11 вересня. Відкритим для відвідувачів буде за графіком звичайної робочої організації: з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 18:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, створення аеропорту біля Умані обговорив Скічко з іноземними інвесторами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version