НовиниКриміналСтало відомо, який голова громади на Черкащині отримав підозру...

Стало відомо, який голова громади на Черкащині отримав підозру за «фіктивне» працевлаштування тещі

-

- Advertisment -

Керівник однієї із громад Черкащини отримав підозру від Черкаської обласної прокуратури за привласнення бюджетних коштів. Голова громади разом із спільниками працевлаштував у сільській раді тещу і  виплачував їй зарплату з бюджету. Про це повідомляється в пресслужбі прокуратури Черкаської області.

Слідством встановлено, що сільський голова однієї з територіальних громад Черкаського району, за попередньою змовою з головним спеціалістом відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності сільської ради, своєю співмешканкою та її матір’ю, у період з січня 2021 по січень 2022 років щомісяця вносили недостовірні відомості до табелів обліку використання робочого часу та відомостей про нарахування авансу і заробітної плати щодо виконаної останньою роботи, яку вона фактично не виконувала та у сільській раді не працювала.

Унаслідок протиправних дій підозрюваного та його спільників  територіальній громаді завдано шкоди на суму понад 130 тисяч гривень.

Мова йде про голову Медведівської громади, що на Чигиринщині, Андрій Іванченко. Суд відсторонив його від посади на два місяця, допоки тривати розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x