додому Новини Черкащина Стало відомо, якою буде головна новорічна ялинка Черкас

Стало відомо, якою буде головна новорічна ялинка Черкас

0

На головній ялинці не буде нових прикрас, проте вперше встановлять декорації. Як будуть прикрашати головну ялинку міста Черкаси та чим вона відрізняється від минулорічної, дізнавався кореспондент vikka.ua.

Напередодні, 5 грудня на Соборній площі почали монтувати каркас святкового дерева. Якщо торік на нові новорічні прикраси виділили з міського бюджету близько 400 тисяч гривень, то цьогоріч купувати нові гірлянди не поспішають.

Директор КП "Міськсвітло" Віталій Терьохін говорить, що закупляти щороку нові прикраси для міського бюджету буде затратно, тому в оформленні лише змінять дизайн.

"Висота ялинки буде, як і минулого року, – 22 метри. Встановлювати та удосконалювати новорічне дерево і прилеглу територію плануємо протягом наступних кількох днів", – розповіла сайту директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук.

Також чиновниця ділиться, що до офіційного відкриття ялинки, що відбудеться 19 грудня, вперше виготовляються нові декорації, які прикрашатимуть прилеглу територію біля новорічного дерева.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас з’явилися новорічні фігури.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version