додому Новини Черкащина Черкасці назбирали необхідні голоси на оснащення однієї з лікарень високоякісним діагностичним обладнанням

Черкасці назбирали необхідні голоси на оснащення однієї з лікарень високоякісним діагностичним обладнанням

0

Петиція на сайті Черкаської міської ради із проханням виділити кошти на купівлю сучасного ангіографа для Третьої Черкаської міської лікарні швидкої медичної допомоги набрала необхідну кількість голосів. Тепер її розглянуть депутати на засіданні міськради.

Автор петиції зазначає, що найближчим часом заклад стане лікарнею інтенсивного лікування та обслуговуватиме окрім м. Черкаси ще й жителів ближніх районів Черкаської області. Відповідно до вимог МОЗ України – лікарня інтенсивного лікування повинна мати конкретний перелік обладнання для обстеження всіх невідкладних станів. У цьому переліку є й ангіоргаф, який використовується для проведення КТ-ангіографії.

"Зараз ціна сучасного якісного ангіографа з широким набором функцій для всебічного використання складає 33 550 000 грн.", − зауважив лікар-хірург Третьої Черкаської міської лікарні швидкої медичної допомоги Ігор Гайда.

Як повідомляв сайт vikka.ua, пацієнтів черкаського онкоцентру лікуватимуть за європейськими стандартами. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version