НовиниСтало відомо, якими будуть ціни на новорічні ялинки для...

Стало відомо, якими будуть ціни на новорічні ялинки для черкащан

-

- Advertisment -

Черкаські лісівники цьогоріч готові реалізувати 82 тисячі новорічних ялинок. Для того, щоб у повній мірі забезпечити потреби населення, лісівники підготували ялинки і сосни, зокрема і в горщиках, які можна після свята висадити у відкритий ґрунт. Про це розповів начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, передає кореспондент vikka.ua.

За словами Олександра Дзюбенка, ціни на ялинки залишаться на рівні минулорічних. Стартує ціна за метр ялинки від 45 гривень, а у горщиках із закритою кореневою системою – від 145 гривень.

"Ми можемо компенсувати різницю цін за рахунок заготовки цих ялинок, прорубки і догляду, тому і не змінили їх. Ялинки ми вирощуємо на спеціальних плантаціях, або заготовляємо у ході виконання лісогосподарських заходів з догляду за лісовими насадженнями. Яка кількість ялинок вирубується, така і насаджується", – розповідає він.

Усі ялинки в лісгоспах продаються з бирками, на яких вказаний штрих-код, що містить інформацію про її походження та підтверджує легальність.

Як повідомляв сайт vikka.ua, лісівники Черкащини посилено охороняють ялинкові плантації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x