НовиниСпортРоналду може перейти у лісабонський «Спортінг»

Роналду може перейти у лісабонський «Спортінг»

-

- Advertisment -

Останнім часом все частіше ведуться розмови про те, що Кріштіану Роналду залишить «Манчестер Юнайтед». Португалець незадоволений тим, як в АПЛ виступають «червоні дияволи». Поки що його команда займає п’яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії і ризикує залишитись без Ліги чемпіонів. Британські ЗМІ стверджують, що це не влаштовує 37-річного футболіста, тому він розглядає інші варіанти продовження кар’єри.

Букмекерська контора Vbet, яка вважається одним із кращих в Україні, а також пропонує новим гравцям бонус до 3000 гривень, вважає, що португалець може повернутися на Батьківщину. Свою кар’єру футболіста Роналду починав в лісабонському «Спортінгу». Саме з цієї команді він свого часу перейшов в МЮ. Багато відомих гравців поверталися догравати туди, де все починалося. Чому б це не зробити Кріштіано? Ймовірність його повернеться додому оцінюється коефіцієнтом 4,50.

Менш ймовірним є перехід в ПСЖ. Хоча відкидати цей варіант не потрібно. В європейському футболі не так багато команд, які можуть платити велику зарплатню португальцю. В МЮ, наприклад, він отримує близько 775 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень. Це чималі гроші. Таке собі можуть дозволити тільки деякі клуби. ПСЖ один із них. Поставити на «синьо-червоних» можна за 5,00.

Також в лінії букмекерської контори можна побачити мадридський «Реал» і «Манчестер Сіті». Проте ці варіанти здаються менш ймовірними. У складі «галактікос» Кріштіану вже виступав. Що стосується «містян», то цей перехід не сприймуть фанати МЮ. Тож Vbet у це не вірить. На перехід в «Реал» букмекер пропонує коефіцієнт 15,00, а на «Манчестер Сіті» — 17,00.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x