НовиниЧеркащина«Сьогодні мій другий день народження»: Сущенко про повернення з...

«Сьогодні мій другий день народження»: Сущенко про повернення з полону

-

- Advertisment -

Сьогодні одинадцятеро бранців Кремля та 24 військових моряків фактично святкують свій другий день народження. Цього дня, 7 вересня, у 2019 році Україна повернула їх додому.

Про це нагадав на своїй сторінці у Facebook один із колишніх полонених, а нині перший заступник очільника Черкаської облради Роман Сущенко.

За словами Романа Сущенка, визволення їх із в’язниці РФ – це результат титанічних зусиль та роботи президентів України, голів урядів, міністрів, дипломатів громадських організацій, правозахисників, особистих адвокатів, журналістів наших родин і численних міжнародних партнерів та союзників України, міжнародних організацій та установ.

«Щиро дякую усім людям доброї волі, хто приєднався до визволення в подарував мені другий день народження. Окремо – моїй родині: коханій дружині, доньці, синові, батькам, братові, рідним та близьким. Минуло два роки. Життя змінилося кардинально. За два роки зроблено немало. Продовжую боротися за повернення інших побратимів, які перебувають в місцях ув’язнення в РФ, на окупованих територіях Донбасу та Криму», – зауважив Роман Сущенко.

Колишній полонений зазначив, що спільно з побратимами вони створили Платформу звільнення політв’язнів, покликану посилити спроможності за межами і всередині країни.

«Маю серйозні та амбітні плани змінити на краще Україну, Черкаську область, громади, ставлення людей до вітчизни, до армії, роботи, культури, історії, спорту, довкілля, один до одного. Новий день нам потрібний куди більше, ніж кому б то не було», – підкреслив Роман Сущенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські політики розповіли, що дала незалежність Україні.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x