НовиниКриміналСмілянин організував схему привласнення грошей із банківських карток (ВІДЕО)

Смілянин організував схему привласнення грошей із банківських карток (ВІДЕО)

-

- Advertisment -
На Черкащині викрили групу людей, яка займалася привласненням грошей із чужих банківських карток. Про це повідомляє Поліція Черкащини.
Організував протиправну діяльність 30-річний житель міста Сміла. Чоловік на каналах у месенджері купував бази зі скомпрометованими даними банківських карток громадян.
Далі, залучивши до справи ще чотирьох громадян, зловмисник «прив’язував» банківські дані потерпілих до платіжних систем і, використовуючи технологію NFC, фігуранти проводили розрахунки у POS-терміналах. Зловмисники купували техніку, яку перепродавали.
Також для привласнення грошей громадян угруповання реєструвало ФОПи на підставних осіб для отримання власних POS-терміналів і проведення розрахунків із їх використанням.
У такий спосіб зловмисники ошукали громадян на понад 2 мільйони гривень. В оселях учасників шахрайської схеми та в їхніх автівках правоохоронці провели обшуки із залученням батальйону поліції особливого призначення. Вилучено мобільні телефони, SIM-картки, банківські картки, POS-термінали.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство), ч. 2 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж) ККУ. Фігурантам загрожує до 8 років позбавлення волі.
Читайте також:

У Черкасах із зеленкою і «Ганьбою» зустріли депутата-сепаратиста (ФОТО, ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x