НовиниКриміналУ Черкасах із зеленкою і «Ганьбою» зустріли депутата-сепаратиста (ФОТО,...

У Черкасах із зеленкою і «Ганьбою» зустріли депутата-сепаратиста (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах із СІЗО вийшов депутат Черкаської міської ради від забороненої партії ОПЗЖ Олександр Замирайло. СБУ звинувачує його в колабораціонізмі, підтримці путіна та намірах стати гаутляйтером Черкащини після приходу російських військ. Суд оцінив його свободу в 208 тис. грн. Сьогодні за нього внесли заставу і відпустили. Повідомляє власкор ВІККА.

Проте біля стін черкаського СІЗО на Олександра Замирайла очікувала громадськість, депутати, волонтери та воїни української армії. Вони зустріли депутата криками «Ганьба», а також вимагали дати відповіді на запитання.

В оприлюдненому СБУ аудіозаписі розмови Замирайла із дружиною, яка нині перебуває за кордоном, йдеться про те, що він піднімав тост за здоров’я путіна, а також бажав швидкого приходу армії рф на Черкащину.

Близько години громадськість в оточенні поліцейських «допитувала» депутата-сепартатиста. Після чого відвезла його до пам’ятника загиблим воїнам у війні із рф, де він на колінах вибачився перед українськими солдатами. Там же активісти «познайомили» його із тетраетилом (зеленкою).

Фото сайту 18000

9 серпня о 12-00 в Апеляційному суді Черкаської області розглядатиметься апеляція прокуратури на рішення суду. Під час цього розгляду може бути винесене рішення про затримання Замирайла або ж збільшення застави до 1,1 млн. грн.

Читайте також:

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x