додому Новини Шукаючи кошти на оковиту, судимий черкащанин обікрав підприємство

Шукаючи кошти на оковиту, судимий черкащанин обікрав підприємство

0

До Уманського відділу поліції звернувся керівник одного із підприємств міста та повідомив про крадіжку. Він розповів, що невідома особа шляхом віджиму вікна потрапила в приміщення організації, викрала бензокосу та бензопилу, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Правоохоронці, що прибули на виклик, оглянули місце події та вилучили речові докази. Розслідуючи кримінальне правопорушення, поліцейські встановили, що знайдені правоохоронцями на місці крадіжки відбитки пальців збігаються з відбитками пальців 40-річного жителя одного із сіл Уманського району, справу якого наразі розслідують слідчі цього ж відділу.

Чоловік зізнався у вчиненні крадіжки. Розповів, що йому потрібні були кошти на оковиту, тому він вночі за допомогою викрутки потрапив у приміщення, викрадену бензокосу продав, а бензопилою користувався у господарстві.

Речові докази вилучено частково. За фактом крадіжки Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Як повідомляв сайт vikka.ua, судимий чоловік обікрав дачу черкащанки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version