додому Новини Із початку року аграрії Черкас сплатили понад 7 млн грн податків

Із початку року аграрії Черкас сплатили понад 7 млн грн податків

0

У галузі сільського господарства на Черкащині проводять діяльність  та перебувають на податковому обліку в Державній податковій інспекції у м. Черкасах 41 суб’єкт господарювання,  11 з яких займаються вирощуванням зернових, бобових  і насіння олійних культур. За 8 місяців вони сплатили понад 3 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 4 млн грн єдиного внеску  та 0,4 млн грн військового збору. Про це повідомили у Державній податковій інспекції у м. Черкасах.

Фахівцями інспекції постійно здійснюється контроль за повнотою виплати орендної плати орендодавцями земельних ділянок(паїв), виявлення осіб, що працюють без відповідного оформлення трудових відносин тощо.

За результатами вжитих заходів аграрії офіційно оформили 21 найманого працівника, легалізовано доходу на 146,9 тис грн, до бюджету додатково надійшло 26,4 тис грн ПДФО та 32,3 тис грн єдиного податку. За рахунок підвищення заробітної плати найманих працівників легалізовано доходу в сумі 96,5 тис грн, додатково надійшло до бюджету 17,4 тис грн ПДФО та 21,3 тис грн єдиного внеску.

Як повідомляв сайт vikka.ua, місцевий бюджет Черкас поповнився на понад 60 млн грн акцизного податку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version