додому Новини Черкащина Шполянська громада у жалобі: біля Бахмута загинув земляк

Шполянська громада у жалобі: біля Бахмута загинув земляк

0
Сергій Рязанов

Шполянська громада на Черкащині прощається із бійцем. Сергій Рязанов загинув у бою проти російського загарбника неподалік Бахмута на Донеччині. Повідомляє Шполянська міська рада об’єднаної територіальної громади.

Сергій Рязанов

Солдат механізованого відділення, механізованого взводу, механізованої роти, механізованого батальйону, Сергій Рязанов загинув 8 квітня цього року під час виконання бойового завдання. Військовий отримав поранення, не сумісні з життям, поблизу Бахмута Донецької області.

Сергій народився 30 березня 1976 року у місті Шпола. Мобілізований до лав ЗСУ 8 березня 2022 року, служив у 4 танковій бригаді на Донеччині.

«Без чоловіка залишилась дружина, без батька донька, без сина мати, а брат без брата. Співчуваємо всією громадою родині, друзям, побратимам» – пишуть на сторінці громади.

З 13 квітня по 15 квітня у Шполянській громаді буде оголошено триденну жалобу за загиблим воїном Сергієм Рязановим. На знак скорботи за загиблим будуть приспущені державні прапори України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій громади незалежно від форм власності. А також обмеження проведення розважальних заходів, заборона звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Читайте також:

Від поранень загинув бойовий медик із Черкащини

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version