додому Новини Черкащина На Черкащині формується локальний союз між Яценком та Войцехівським, – політичний експерт

На Черкащині формується локальний союз між Яценком та Войцехівським, – політичний експерт

0

На Черкащині сформувався новий політичний союз двох нардепів-мажоритарників. Мова йде про Антона Яценка та Віталія Войцехівського. Про це ідеться у матеріалі політичного оглядача Юрія Саса «Черкащина: велика політика чи дрібні розбірки?» на сайті «18000». 

«Хто став ініціатором цієї унії (Яценко-Войцехівський), невідомо. Символічним кроком став візит Войцехівського до Умані, де йому, до речі, на вулиці влаштували недружній прийом місцеві мешканці. Це навіть потрапило в телесюжет ЗМІ… Чому стався цей фальстарт? Бо і Яценко, і Войцехівський могли відчути, що опиняються поза процесом і стають андердогами майбутньої кампанії», – зазначив Юрій Сас.

YouTube video player

На його переконання, передумовою для обєднання тандему Яценко-Войцехівський є спільні «вороги»: міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

«Насправді Антона і Віталія об’єднали конфлікти з головою Черкаської ОДА Ігорем Табурцем. Войцехівському той перейшов дорогу в кадровому питанні по Іркліївському риборозпліднику. А Яценкові – в питанні контролю над фракцією «За майбутнє» в обласній раді… Яценко і Войцехівський вкладаються в свій особистий політичний капітал з огляду на можливе доєднання до нового опозиційного «двіжу», ніша якого вимальовується все чіткіше. Умовним  втіленням цієї ніші може стати той же Арестович, який нещодавно видав порцію жорсткої критики Зеленського», – зазначив Юрій Сас.

Ознайомитися із аналітикою можна за посиланням

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version