додому Новини Черкащина Село, що зазнало руйнування внаслідок негоди на Черкащині, потребує допомоги

Село, що зазнало руйнування внаслідок негоди на Черкащині, потребує допомоги

0

Жителі села Драбівці Золотоніського району потребують допомоги. Прохання вчителя англійської мови місцевої школи Олександра Баранника розмістила у Facebook журналістка Оксана Колісник.

"Драбівці розташовані близько до компанії "Нібулон", де зносило резервуари. Село зачіпило полосами. Де я купив хату, то там був сильний вітер з градом. Город перемолотило повністю. Тільки картопля залишилася (і то, якщо відійде). Знесло багато шиферу на дахах, у людей повалені фронтони на будинках. Дроти висять на вулицях, як серпантин. Всі адміністративні будівлі пошкодженні. Від суботи немає світла у половини села. Ось таке горе", – йдеться у повідомленні вчителя.

Як додає Оксана Колісник, їй вдалося поговорити із сільським головою Драбівців Олександром Герасименком. Ситуація у селі – критична.

"Село вже тиждень без електрики. А електрика потрібна, зокрема і для водопостачання. Розкритий дах школи і коли хтось до нього візьметься невідомо. Школа не належить до об'єктів громади і права витрачати на неї кошти село не має", – пише черкащанка. 

Реквізити Драбівецького громадської організації "Криниця": код ЄДРПОУ 36774593; МФО 354347; О/р 26003060348216 або картка 5169 3305 0968 3220.

Призначення: кошти для подолання наслідків стихійного лиха Драбівецького НВК.

Як повідомляв сайт vikka.ua, постраждалим від буревію золотонісцям радять зберігати чеки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version