НовиниЧеркащинаСамшитові герби та нові сквери: лісівники Черкащини готуються до...

Самшитові герби та нові сквери: лісівники Черкащини готуються до Дня Незалежності

-

- Advertisment -

Лісівники Черкащини проводять активну підготовку до 30-річчя з Дня Незалежності України. Кожне лісництво області вирішило зробити певний подарунок для жителів своїх округів та увіковічнити в такий спосіб цей визначний ювілей нашої держави.

Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

лісівники
lis-ck.gov.ua

Зокрема, корсунь-шевченківські лісівники до 30-річчя Незалежності України висадили Герб із самшиту. Його створили із 350-ти кущів декоративного посадматеріалу, вирощеного в лісгоспі. Зростатиме відтепер зелений державний символ біля Будинку культури в селі Квітки Корсунь-Шевченківського району. Загалом його розмір – 105 метрів погонних. До створення композиції долучилася й місцева громада.

У Руськополянському лісництві облаштували сквер з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Почали його закладати ще минулого року. Цьогоріч до дня народження нашої країни роботи з висаджування декоративних дерев, кущів та квітів завершили. Днями встановили ще й дерев’яні скульптури.

лісівники

Загалом у новому сквері, що знаходиться біля адмінприміщення лісництва, висадили понад сорок різновидів декоративних дерев та кущів, серед них – туї, ялівці, кизильник Даммера, чубушник гібридний, бересклет, вейгела, калина, шавлія, котовник, перовскія, сосна чорна, бук лісовий, гінкго дволопатеве, барбарис, дерен, горобина, пахісандра, ялиця, спірея, центрантус, вероніка, ехінацея, плакун верболистий, очитки, лаванда, імперата, війник, клени гостролисті, верба Хакуро Нішікі та ін.

З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у Звенигородському лісгоспі облаштували новий флагшток. Урочисте підняття прапорів відбулося напередодні визначних державних свят за участю колективу підприємства. Три прапори – України, держлісгоспу та району – відтепер патріотично майоріють поблизу адмінприміщення держлісгоспу.

лісівники

До Дня Незалежності України золотоніські лісівники з майбутніми членами шкільного лісництва, які з початку нового навчального року розпочнуть вивчати лісівничу справу, висадили 8 калин із закритою кореневою системою на території Коробівського навчально-виховного комплексу та поблизу Золотоніського держлісгоспу. Екскурсію підприємством та настанови з правильного висаджування кущів надавали інженер лісових культур Олена Лістрова та лісничий Вільхівського лісництва Олег Дем’яненко.

Як повідомляла vikka.ua, для черкаських лісівників закупили нову техніку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x