НовиниЧеркаси«Сам не зробиш – ніхто не зробить»: у черкаських...

«Сам не зробиш – ніхто не зробить»: у черкаських ОСББ розпочали челенж проти снігу й криги (Фото, відео)

-

- Advertisment -

«Сам не зробиш – ніхто не зробить» . З таким девізом активісти одного з черкаських ОСББ взяли лопати до рук та почали боротьбу з негодою.

Про це у соцмережі повідомила черкащанка, голова ОСББ «Фортеця 16/1» Тетяна Кожемяко.

Tatyana Kozhemyako

Протягом двох днів мешканці ОСББ «Фортеця 16/1» розчищали дороги та тротуари на території своїх будинків. Активісти запустили цілий челенж чистоти та передали його іншим ОСББ.

«Кілька днів тому наші активісти на небайдужі мешканці стали зірками Інстаграму та очистили проїзні дворові шляхи навколишніх будинків. Вчора вони героїчно боролися з льодовими панцирами пішохідної зони, не зважаючи на дощ та мороз. Дякую нашим активістам. Передаємо #челенджпротикриги іншим ОСББ міста Черкаси», – додала у дописі черкащанка.

Додамо, хоч владці міста запевняють, що комунальники працюють у посиленому режимі та цілодобово, Черкаси продовжують перебувати у сніговому колапсі. Окрім того, міський голова Анатолій Бондаренко частково покладає відповідальність за стан тротуарів на власників бізнесу, які невчасно очищали їх від снігу.

Нагадаємо, що на Черкащині продовжує вирувати сніговий циклон. Вчора, 11 лютого, в регіоні пройшли крижані дощі, вночі проти 12 лютого вдарили морози, а сьогодні протягом дня прогнозують сильні снігопади та хуртовини. У вихідні морози посиляться.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у найближчі три доби на Черкащині буде складна погода. Прогнозують льодяний дощ, сніг та морози до -14 градусів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x