НовиниЧеркащинаЛьодяний дощ, сніг, -14: у найближчі три доби на...

Льодяний дощ, сніг, -14: у найближчі три доби на Черкащині складна погода

-

- Advertisment -

Останній циклон південної серії «VOLKER» у найближчі три доби створить серйозні випробування складними погодними умовами на Черкащині.

Наразі атмосферні фронти вищезгаданого циклону підійшли до західних кордонів Черкащини, і там розпочалися опади, які протягом дня поступово «накриють» всю область. Про це інформує у Facebook начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Буде дуже слизько. Адвекція тепла зумовить підвищення температури повітря, тому льодяний дощ та мокрий сніг перейдуть у дощ.

За розрахунками, сьогодні о 20-23 год. центр циклону перетне наш регіон і відкриє доступ ультраполярному вторгненню арктичного повітря.

Температура різко знизиться і вранці 12 лютого очікуємо 9-14 градусів морозу, і знову сипатиме снігом до неділі 14 лютого. Із небезпечних явищ прогнозують: посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, ожеледь, на дорогах ожеледиця, значний сніг.

Враховуючи різкі коливання температури повітря, випадання опадів у різних фазах, дорожнім та комунальним службам слід завчасно подбати про обробку доріг протиожеледними реагентами. А також прикласти максимум зусиль для очищення доріг та тротуарів від подальшого значного накопичення снігу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині діють пункти обігріву.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x