НовиниЧеркащинаРятівний забіг: черкасців запрошують бігти "X-CHALLENGE"

Рятівний забіг: черкасців запрошують бігти "X-CHALLENGE"

-

- Advertisment -

Понад 30 перешкод уже невдовзі долатимуть черкасці задля благодійної мети. Так 1 червня у місті відбудеться екстремальний забіг "X-CHALLENGE". Його проведуть у межах фестивалю тимбілдингу "Summer Challenge", який організовує команда "KasyaNovaEvent".

Для забігів передбачили дві траси: на 5 кілометрів і 5 кілометрів так званого "хардкору", що містить у собі понад 30 перешкод різного рівня складності, аби ще й додатково перевірити міцність і витривалість тих, хто кинув собі виклик і наважився брати участь у забігові. Учасниками змагань можуть бути всі охочі.

Екстремальний забіг "X-CHALLENGE" можна подолати самотужки (індивідуальні забіги) або ж зібрати команду (5 осіб). Додатково організатори кличуть і дітей подолати розважальну трасу в два кілометри.

Обіцяють: буде весело й незабутньо, а для малечі − це шанс знайти нових друзів. На сьогодні до забігу зареєструвалися понад 50 команд. Самостійних учасників, зазначають організатори, на жаль, менше. Проте, реєстрація досі триває, а до участі долучаються небайдужі навіть із інших міст України, тож черкасців закликають бути активнішими, адже благодійна мета як фестивалю, так і заходу має й соціальний аспект − об'єднати місто в єдину команду.

"Забіг "X-CHALLENGE" − це лише одна з активностей нашого фестивалю, який щороку має благодійну мету. Цьогоріч збираємо кошти на купівлю візуалізатора вен для передчасно народжених дітей неонатального центру Черкаської обласної дитячої лікарні. А це −понад 7 тисяч євро. Це нереальна сума, проте ми вже на фінішній прямій перед фестом і відчуваємо підтримку черкасців і не лише, бачимо, що порятунок цих дітей важливий багатьом, тож віримо, що разом ми зможемо зробити добру справу. А хто ще не долучився − маєте час. І забіг, і фестиваль стартують 1 червня у Долині троянд", − зазначає ідейна натхненниця фестивалю й організаторка Ольга Касьянова.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкасців чекає яскраве фестивальне літо.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x