додому Новини Черкаси Рух ускладнений: біля Черкас стартував ремонт аварійної дороги

Рух ускладнений: біля Черкас стартував ремонт аварійної дороги

0

Днями розпочалися роботи із відновлення ділянки від виїзду з Черкас і до початку дороги на Смілу. Технічний стан цієї ділянки біля Черкас вже тривалий час викликав справедливе обурення у водіїв та їх пасажирів, але вже незабаром дорожнє покриття тут якісно зміниться.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Приступили до відновлення ділянки автодороги Н-16 протяжністю понад один кілометр та шириною понад 22 метри. Вже розпочалися роботи з фрезерування старого зношеного асфальтобетонного покриття. Після цих робіт розпочнеться влаштування основи зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону. Ця ділянка автодороги Н-16 капітально не ремонтувалася близько 40 років.

В той же час, вже виконано комплекс робіт у межах поточного середнього ремонту об’їзної дороги Черкас протяжністю понад 10 км, починаючи від повороту на село Геронимівка і до перехрестя, повороту на село Руська Поляна.

Тут вже влаштовано більшу частину нового конструктиву дорожнього одягу – основу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону. Залишилося влаштувати фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону. Також влаштовано прикромкові водовідвідні лотки, відремонтовано водопропускні труби під дорогою, укріплено узбіччя.

Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».

На час проведення поточного середнього ремонту на ділянці автодороги Н-16, рух автомобілів ускладнено. Тож учасникам дорожнього руху потрібно бути уважними, дотримуйтесь швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, між селами на Уманщині капітально ремонтують дорогу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version