НовиниЧеркасиРозгляд кандидатур секретаря, заступників мера та членів виконкому є...

Розгляд кандидатур секретаря, заступників мера та членів виконкому є неправомірним, – черкаські депутати

-

- Advertisment -

Розгляд кандидатур секретаря Черкаської міської ради, заступників міського голови та складу виконкому під час другого засідання новообраних депутатів буде неправомірним, адже вони поза регламентом.

У цьому колег під куполом 10 грудня переконували представники декількох партій, пише vikka.ua.

«Постійні комісії, які обговорюють кандидатур до складу виконкому, не пізніше як за три дні до свого засідання повинні отримати матеріали щодо цих кандидатур. Оскільки комісії не сформовані, сьогодні це положення регламенту виконати неможливо. Це питання надмірної важливості, але регламентом воно передбачене. Тому будь-який розгляд кандидатур секретаря, або заступника міського голови, або інших членів виконкому є неправомірним з точки зору цього регламенту», – зазначив депутат від «ГОЛОСу» Павло Валенчук.

Із ним погодився обранець від «Слуги народу» Василь Мойсієнко. Мовляв, міський голова має спершу запропонувати структуру виконавчого комітету. Потім визначити чітко функціональні обов’язки своїх заступників.

«Ми всього цього не бачимо. Я хотів би, щоб питання порядку денного, які були завчасно внесені, обговорювались. Присутні депутати в залі голосували усвідомлено. Наша фракція не голосувала за ці зміни, тому що вони порушують норми регламенту, – каже пан Мойсієнко. – Ми формуємо склад комісії, називаємо її комісією з розвитку місцевого самоврядування та громадського суспільства. Шановні, ознайомтесь із практикою, які інститути належать до громадянського суспільства і що ми збираємось розвивати. Комісія ця має називатись з прав людини, законності, регламенту, депутатської етики».

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаська міська рада сформувала склад депутатських фракцій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x