НовиниЧеркасиЧеркаська міська рада сформувала склад депутатських фракцій

Черкаська міська рада сформувала склад депутатських фракцій

-

- Advertisment -

Депутати ІХ скликання сформували та зареєстрували фракції політичних партій, які пройшли до міської ради за результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

Їх у цьому скликанні діятиме сім: «За майбутнє», «Слуга народу», «Європейська солідарність», «Голос», «Черкащани», «Батьківщина» та «Опозиційна платформа – За життя», інформує пресслужба міськради.

Фракція «За майбутнє» об’єднала вісьмох депутатів: Олену Шевченко (голова), Альону Агапову (заступник голови), Андрія Мушієка, Георгія Гладкого, Романа Моторного, Любов Майбороду, Тимофія Тронца та Геннадія Шевченка.

У складі фракції «Слуга народу» вісім депутатів, серед яких – Араік Мкртчян (голова фракції), Василь Мойсієнко, Сергій Прядка, Юрій Котолуп, Оксана Мелікова, Анатолій Волошин, Сергій Дудка та Карина Абрамова.

Ще 7 новообраних депутатів об’єдналися у фракцію «Європейська солідарність». Це – Сергій Кудактін (голова фракції), Віталій Красюк, Сергій Шабатура, Олександр Савенко, Сергій Рубан, Руслан Батир та Інна Бандура.

До складу фракції «Голос» увійшли Віктор Євпак (голова фракції), Катерина Холупняк, Володимир Друмашко, Сергій Шмиголь, Павло Валенчук та Надія Івашкова.

Ще п’ять депутатів сформували фракцію «Черкащани». Це – Іван Сухарьков (голова фракції), Віктор Беззубенко, Юлія Саліна, Світлана Буряк, Нарек Казарян.

Фракцію «Батьківщина» очолив Роман Діскант, у її складі – Юрій Тренкін, Олексій Мельник та Валерій Міняйло.

Ще чотири депутати об’єдналися у фракцію «Опозиційна платформа – За життя». Відтак, у її складі – Олег Кашко (голова фракції), Олександр Замирайло, Юлія Погостінська та Ярослав Левицький.

Як повідомив під час установчого засідання сесії голова ТВК Денис Бобер, у голосуванні на місцевих виборах у Черкасах взяли 64 294 виборці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах вперше зібрався оновлений склад депутатів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x