додому Новини Черкащина Роман черкаського письменника Артема Чеха буде екранізований (Фото, відео)

Роман черкаського письменника Артема Чеха буде екранізований (Фото, відео)

0

Вийшов тизер фільму режисерки та письменниці Ірини Цілик "Я і Фелікс". Проєкт набрав найбільшу кількість балів за результатами першого етапу 13-го пітчингу Держкіно.

"Я і Фелікс" — це екранізація неопублікованого роману черкаського письменника Артема Чеха "Хто ти такий?". Навесні 2021 року він вийде у видавництві Meridian Czernowitz.

Книга і фільм розповідають про дорослішання хлопця Тимофія у 90-х, його сім’ю, друзів, перше кохання, і відносини з колишнім контррозвідником Феліксом, який став частиною його сім’ї. Історія розвивається на тлі буремних 90-х та розказана крізь призму дитячого сприйняття.

У тизері одну із головних ролей, Фелікса, зіграв український письменник Юрій Іздрик. Фелікс — колишній контррозвідник, солдат ГРУ, десантник радянської армії і до того ж глибоко травмована досвідом війни людина.

Фільм продюсують Володимир Яценко ("Додому", "Дике поле") та Анна Соболевська ("Додому"). Виробництво "Я і Фелікс" здійснюватиме кінопродакшен ForeFilms. Зйомки заплановані на осінь 2020 року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, книга черкаського письменника потрапила до списку престижної міжнародної премії.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version